Skip to content

Onze Collega's

Weten wat er zo mooi is aan werken bij Konica Minolta? Je toekomstige collega's vertellen je graag hoe zij hun werk ervaren, hoe hun werkdag eruit ziet en waarom ze het zo naar hun zin hebben.

Jordi Aalsters

"Bij Konica Minolta is het werk dynamisch en hybride. Vanuit mijn rol betekent dit veel vrijheid, maar geeft het ook een hoge mate van verantwoordelijkheid. Daarnaast is er veel ruimte en aanbod voor persoonlijke ontwikkeling. De combinatie van deze factoren, geeft me het gevoel dat werken een groot plezier kan zijn." 

Liseth van de Laak

“Het werken bij Konica Minolta is interessant, want de organisatie heeft een dynamische omgeving voor medewerkers. We zijn een organisatie in transitie en dat merk je. Wij hebben met veel veranderingen te maken en dat maakt dat geen dag hetzelfde is!”

Ronny Clerx

“Zorg dat je doet wat je leuk vindt en probeer je zelf steeds uit te dagen, beter te worden en te groeien. Wanneer je hulp nodig hebt in situaties, ben dan niet bang om vragen te stellen en leer ook daarvan. Blijf bij dicht bij jezelf."

Ontdek hoe het is om te werken voor een van de meest innovatieve technologiebedrijven!

Join our team

Kom in ons team en word gedreven door een omgeving die is gebaseerd op een sterke samenwerking, voortdurend leren en persoonlijke groei. Iedere dag bij Konica Minolta is een kans om jouw ideeën te delen, verandering te stimuleren en samen te werken met collega's met verschillende achtergronden en ervaringen.