Skip to contentOver ons

Onze missie

We exist by “The Creation of New Values” for our customers, with solutions in the IT Environment, and this together with our 6 Core Values support our philosophy to benefit both our customers and society at large. 

Onze visie

"We RETHINK your digital workplace in a connected world"

150 jaar Konica Minolta

Konica Minolta bestaat 150 jaar, en dat is nog maar het begin! Sinds 1873 streven we naar het ontwikkelen van nieuwe technologieën en innovatieve oplossingen en deze succesvol en duurzaam voor onze klanten te implementeren. Help jij ons de volgende 150 jaar ook een succes te maken?

Werk met ons mee aan het creëren van een cultuur waarin elke medewerker het beste uit zichzelf haalt. Dit is een cultuur waarin mensen gepassioneerd, innovatief, verantwoordelijk, klantgericht, samenwerkend en gehoord zijn. Een plek waar iedereen zich betrokken voelt en een bijdrage kan leveren aan de duurzame groei van de samenleving, onze business en collega's.

Richard Scheijde People & Culture Director

Onze waarden

Werken bij Konica Minolta   ..houdt in dat je gedreven bent, een uitdaging niet uit de weg gaat en dat je niet bang bent voor verantwoordelijkheid en een resultaatgerichte werkomgeving. Je wil altijd leren en hebt een Growth mindset, die we graag stimuleren met onze Talent Academy. We streven er als IT-dienstverlener naar om aan de altijd veranderende behoefte van onze klanten te voldoen en Customer Centricity heeft dan ook prioriteit. Innovatie en Agile samenwerken zijn essentieel in onze business, niet alleen binnen jouw team maar als gehele organisatie. Welke innovatieve ideeën heb jij?

Konica Minolta Kantoor

Onze collega's aan het woord

Weten wat er zo mooi is aan werken bij Konica Minolta? Je toekomstige collega's vertellen je graag hoe zij hun werk ervaren, hoe hun werkdag eruit ziet en waarom zij energie krijgen uit hun werk.

Collega

Locaties

We zijn actief in meer dan 140 landen. Bekijk hier al onze locaties.

Duurzaamheid

Wij zetten ons sterk in voor een duurzame wereld. Lees verder over hoe wij ons steentje bijdragen.

Onze oplossingen

Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over onze innovatieve oplossingen. Van zowel alles van printing en IT-oplossingen zoals Informatie Management tot oplossingen voor de Professionele Print Industrie.

Together, we rethink today in order to Shape the Future!

Kom in ons team en word gedreven door een omgeving die is gebaseerd op een sterke samenwerking, voortdurend leren en persoonlijke groei. Iedere dag bij Konica Minolta is een kans om jouw ideeën te delen, verandering te stimuleren en samen te werken met collega's met verschillende achtergronden en ervaringen.