Skip to content

ONZE WAARDEN

Growth Mindset

Business Thinking

Customer Centricity

Agile Collaboration

Embracing Diversity

Digital Fluency

Adaptability

Innovation

GROWTH MINDSET

Talent Academy

Via onze Talent Academy heb jij een ruime keuze aan trainingen die je kan volgen. Ga jij voor een training waarbij je jouw sterktes leert kennen en inzicht krijgt in de samenwerking met andere Insights profielen? Of volg jij de Agile basis of – pro training om nog slimmer, creatiever en klantgerichter aan de slag te kunnen?

Wij stimuleren onze medewerkers om continu te blijven leren en te ondernemen samen met andere collega’s. De growth mindset maakt dat je nieuwsgierig bent en durft te groeien en experimenteren. Ook van fouten kunnen we veel leren.

E-learning

Als je bij onze organisatie gaat werken, bieden we jou een LinkedIn Learning account aan. Dit betekent dat jij via LinkedIn heel laagdrempelig en op eigen initiatief duizenden online professionele trainingen kan volgen, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn voor jou.

Loopbaanpaden

Omdat wij als organisatie altijd in beweging zijn, zijn onze medewerkers dat ook. Grijp jij je kans voor een van onze vooraf vormgegeven loopbaanpaden, of creëer jij je eigen loopbaanpad?

Leiderschapsprogramma

Voor onze medewerkers met een leidinggevende functie, hebben we een programma samengesteld waarin je alles kan leren over coachend leiderschap en leidinggeven in een Agile organisatie. Hoe haal jij het beste uit jezelf, je team en je medewerkers?

AGILE COLLABORATION

Scrum Masters, Product Owners en Agile Coaches

Naast jouw kernrol bij de organisatie, bieden wij ook rollen binnen de Agile manier van werken. Er zijn Scrum Masters, Product Owners en Agile Coaches binnen onze organisatie. En ook jou bieden we de kans om als lid van een multidisciplinair team of een van de andere rollen aan onze Agile transformatie bij te dragen.

Agile Trainingen

Agile betekent letterlijk: behendigheid, wendbaar of lenigheid. De buitenwereld verandert steeds sneller, wordt steeds complexer en onvoorspelbaarder. Dit vraagt om een continu aanpassingsvermogen van ons als organisatie en daarmee ook van jou als medewerker. Daarom vinden we het belangrijk dat iedere medewerker bekend is of wordt met deze werkwijze. Wij bieden aan alle medewerkers een basistraining, maar ook een agile-pro training aan. Zodat je dit kan toepassen in je dagelijkse werkzaamheden, de samenwerking met collega’s en klanten, in projecten en ook onderdeel kan zijn van een multidisciplinair team.

Multi-disciplinaire teams

Bij een Agile manier van werken horen ook multidisciplinaire teams. Dit wil zeggen dat medewerkers van verschillende afdelingen en met een diversiteit aan expertise samenwerken om onze business doelstellingen te bereiken en voor onze klanten, in het kader van ‘customer centricity’ zoveel mogelijk waarde te genereren.

CUSTOMER CENTRICITY

Een customer-first mindset

De klanten van Konica Minolta en klantwaarde staan altijd centraal. Wij dagen jou uit om mee te denken over hoe we nog meer toegevoegde waarde kunnen leveren aan onze klanten. Jouw dagelijkse werkzaamheden dragen hieraan bij, en daarnaast nodigen we je uit om jouw frisse en professionele blik te delen in een van onze verbeterprojecten. En als je zelf een goed verbeterinitiatief hebt, nodigen we je graag uit om daarmee daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Krachten bundelen

Door vanuit verschillende divisies en expertises onze krachten te bundelen, werken we continu aan een nóg betere ervaring voor onze klanten. Van order tot aan levering en de minstens zo belangrijke service die bij een partnership komt kijken. Breng jij nieuwe ideeën aan in een multidisciplinair team? Of start jij een verbeterproject met collega’s?

Service

Of je nou op de Service Desk van onze organisatie gaat werken, als Accountmanager of als Supply Chain medewerker: jij past binnen een servicegerichte organisatie. Door goede en laagdrempelige interne communicatie en een professionele houding naar onze klanten, bieden wij met jouw bijdrage de beste service aan onze klanten. Vanuit jouw expertise ondersteun je klanten zo goede mogelijk en weet jij als geen andere wat de klant precies wil: nu of in de toekomst. Jij zorgt er mede voor dat wij met die inzichten in staat zijn om precies de juiste producten en services leveren.

Hoe werkt ons sollicitatieproces?

Kom meer te weten over ons sollicitatieproces en bereid je voor om te solliciteren.

Klaar om te solliciteren?

Bekijk alle openstaande vacatures bij ons bedrijf en vind de perfecte baan voor jou.